Hej,

jag heter Erja Halonen,

företagare och pedagog


Egen erfarenhet av att rå över min tid nu och minnet av hur det var att kryssa mellan vardagens olika ”måsten” fick mig att starta företaget Erjas Vipso.


Jag kan lugnt säga att jag vet hur det är att ha alldeles för många saker hemma. Otaliga gånger jag plockat sakerna i skåpen, på hyllorna, i lådorna. Lånat förvaringsutrymme av grannen. Stuvat om i panik när någon kommer på besök. Letat efter prylarna sedan!


Den besvärligaste vägen till varaktig ordning är att minska antalet föremål.

 

Ofta får jag höra: ”Jag vet inte var jag ska börja!”, ”När jag öppnar dörren till förrådet rinner orken ur”. När vi sorterat bort de onödiga ägodelarna och sett till att de lämnar hemmet placerar vi de sparade föremålen på sina logiska platser. Vi arbetar tillsammans.


Det är så tacksamt att se hur lättade människorna blir, axlarna åker ner och ansiktet lyser av energi. Många säger att det känns som om de svävar, blev lättare att andas.

 

En Professional Organizer, ordningskonsult, skapar ordning och utrymme i ditt hem och hjälper dig att släppa taget av onödiga prylar. Du tar besluten jag vägleder dig.


En Caps Look® -konsult arbetar enligt den beprövade capslookmetoden. Metoden  förebygger kaos i garderoben och skapar klädglädje med plagg som är lätta att matcha ihop och passar i olika situationer i ditt liv. Du kan känna dig självsäker och elegant varje dag.